evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! Puţini cunosc DRAMA unei VEDETE CELEBRE de la Pro Tv. S-a întâmplat înainte să îi moară SOŢIA

INCREDIBIL! Puţini cunosc DRAMA unei VEDETE CELEBRE de la Pro Tv. S-a întâmplat înainte să îi moară SOŢIA
INCREDIBIL! Puţini cunosc DRAMA unei VEDETE CELEBRE de la Pro Tv. S-a întâmplat înainte să îi moară SOŢIA

Carismaticul prezentator de la ProTV, Alex Dima, are o viață parcă ruptă din filmele americane de la Hollywood. El îşi creşte singur fetiţa, după ce soţia lui a fost răpusă de cancer.

Ba mai mult, jurnalistul este absolvent al Facultăţii de Teologie şi a predat ore de religie timp de un an, iar a renunțat pentru televiziune. Cu toate acestea continuă să fie credincios.

 „De la bunica am învăţat să fiu tot timpul vesel. Şi să iau greutăţile sau orice mi se întâmplă în viaţă, ca pe un dat şi să nu te lupţi foarte mult cu ele şi să treci peste şi să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi şi cu un ochi plângi”, a declarat Alex Dima într-un interviu pentru Europa FM.
Alex și-a pierdut soția acum câțiva ani, iar de curând a vorbit despre tragedia prin care a trecut.  „În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală.
De la bunica am învăţat să fiu tot timpul vesel. Şi să iau greutăţile sau orice mi se întâmplă în viaţă, ca pe un dat şi să nu te lupţi foarte mult cu ele şi să treci peste şi să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi şi cu un ochi plângi. 

Preoţia nu este o meserie, este o misiune.[…]Preoţia este foc. Trebuie să fii sarea Pământului şi lumina lumii. Trebuie să fii preot 25 de ore din 24. Şi eu m-am speriat de misiunea asta la un moment dat. M-am temut că aş putea la un moment dat să nu fac faţă”, apreciază jurnalistul, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X