evzmonden.ro Web analytics

Incredibil! Olivia Steer, MESAJ TRANŞANT la adresa unei ARTISTE din România: „Și-a văzut copilul în convulsii… parte la caterincă”

Incredibil! Olivia Steer, MESAJ TRANŞANT la adresa unei ARTISTE din România: „Și-a văzut copilul în convulsii… parte la caterincă”
Incredibil! Olivia Steer, MESAJ TRANŞANT la adresa unei ARTISTE din România: „Și-a văzut copilul în convulsii... parte la caterincă”

Nu mai este o noutate pentru nimeni faptul că Olivia Steer susține faptul că laptele de mamă protejează copilul împotriva bolilor contagioase, iar vaccinuri nu. Recent, vedeta a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, unde amintește cum într-o emisiune tv s-a făcut haz pe seama acestei teorii.

Aceasta a ținut însă să precizeze că una dintre persoanele care a făcut ”caterincă” de ceea ce susținea ea, și-a văzut copilul intrând în convulsii, după vaccinul de șase luni. Se pare că persoana este o cântăreață de muzică ușoară, însă Olivia nu i-a dezvăluit numele în această postare.

“Acum citiva ani, intr-o emisiune de televiziune din miezul zilei se facea mare haz pe seama teoriei (a cărei adeptă am fost si sunt, în mod public) cum că laptele de mama protejează copilul impotriva bolilor contagioase, iar nu vaccinurile.

Parte la caterincă: o tinără interpretă de muzică usoară, care si-a vazut citeva luni mai tirziu, copilul nealăptat vreodată, intrând în convulsii, după vaccinul de sase luni. Astfel de situatii cumplite pot fi evitate, desigur, prin mai multe metode. Sarcasmul nu e una dintre ele – după cum s-a dovedit”, este mesajul soției lui Andi Moisescu, potrivit Cancan.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X