evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! O vedetă TV de la noi, OPERATĂ DE URGENȚĂ. Primele DECLARAȚII: „M-am dus cu emoții…”

INCREDIBIL! O vedetă TV de la noi, OPERATĂ DE URGENȚĂ. Primele DECLARAȚII: „M-am dus cu emoții…”
INCREDIBIL! O vedetă TV de la noi, OPERATĂ DE URGENȚĂ. Primele DECLARAȚII: „M-am dus cu emoții...”

O vedetă TV de la noi a ajuns pe mâna medicilor. Oana Roman, fiica politicianului Petre Roman, a ajuns pe mâna medicilor. Pentru că își ține mereu prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce face, vedeta TV i-a înștiințat că a mers la o clinică privată din Capitală, pentru o intervenție.

 

Oana Roman, care este căsătorită cu Marius Elisei și are o fetiță pe nume Izabela, a spus că a avut emoții,  însă totul s-a terminat cu bine. Vedeta nu a vrut să vorbească despre ce intervenție este vorba, explicând doar că este una minim invazivă și non-esetică.

“Astăzi am făcut o mică intervenție minim invazivă, non estetică, dar necesară! M-am dus cu emoții, dar totul a decurs perfect! O tăietură mică de tot făcută cu laserul și un mic pansament! Am scăpat ușor și nu m-a durut deloc! Urmează să mai vin la control!”, a scris Oana Roman pe Facebook.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

5 Comentarii

  • De cand e asta vedeta????Vedete sunt F.Piersic,A.Arsinel,nu umflata asta!

  • Vedeta?hududura asta?imbecililor.

  • Pe cine mama naibii crezi ca il intereseaza de persoana ta?tu chisr nu iti dai seama ca oamenii te urasc?poate ai vreo 2-3 vacute care te apreciaza in rest cred ca esti antipatica la toaya lumea.de ce nu stai si sa vezi de familia ta ca intelege odata ca nu te ajuta nici fața nici corpul ca sa tot apari in public.numai strici buna dispozitie la toata lumea cand apari in ziare sau la tv asa ca te rugam sa stai in banca ta.

    • Esti un nesimtit!Ca tu vei fi fiind un Fat Frumos! Hai lasa-ma! Dar cu IQ-ul cum stai? Cred ca e undeva jos de tot si educatia ta la fel. Precum si a celor ce te sustin.

  • Bine ca a comentat si el. Daca era Danu Mocanu se ducea si la spital si compatimea pe manelist.Asta e generatia de azi.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X