evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! Monica Tatoiu a dat vestea cea mare. Uite ce va face pe 19 IANUARIE

INCREDIBIL! Monica Tatoiu a dat vestea cea mare. Uite ce va face pe 19 IANUARIE
INCREDIBIL! Monica Tatoiu a dat vestea cea mare. Uite ce va face pe 19 IANUARIE

INCREDIBIL! Monica Tatoiu a dat vestea cea mare! După ce luni bune nu a dispărut de pe micile ecrane, Monica Tatoiu, femeia de afaceri care a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în vârstă de 61 de ani, a anunțat că va reveni pe micile ecrane, în direct la TV.

„Am plecat din studiourile de televiziune pentru că mă săturasem eu de mine. Pe 19 ianuarie revin la TV… Dumnezeu mi-a dat înțelepciunea să nu mă fac de râs. Ce e prea mult strică.  De 15 ani în prima luni din noiembrie, mergem în același loc, dormim în același pat. Pentru un organism bătrân soarele este mai important decât orice alt antiinflamator”, a spus Monica Tatoiu.

Femeia care a condus compania de cosmetice ani de zile a vorbit și despre momentul când va părăsi această lume: „Am vorbit cu fiu-meu și i-am zis: mă, eu o să mor. Eu vreau să fiu incinerată, nu să fiu dusă cu popa”, a mai spus Monica Tatoiu, potrivit libertatea.ro.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

DRAMĂ în MUZICĂ! Părintele rock-ului, a murit

 


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X