Incredibil! Monica Barladeanu este de NERECUNOSCUT. Actrita s-a fotografiat fara pic de MACHIAJ. Tu poti sa o recunosti?

Monica Barladeanu se poate lauda cu un ten de papusa! Frumoasa actrita a publicat recent o fotografie in care apare fara pic de machiaj si dovedeste, astfel, ca este o femeie extrem de ingrijita, iar tineretea este cuvantul care o defineste!

Monica Barladeanu reuseste sa trezeasca invidia multor femei, care nu se pot lauda cu un astfel de ten lipsit de riduri. In fotografia pe care le-a aratat-o fanilor, vedeta s-a afisat 100% naturala, iar pentru ea timpul pare ca sta in loc.

Citește și: Imagine fierbinte cu Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubit! Este o amenințare...

„Pentru că după-amiază vin poze „amenajată” de pe la petrecerea @vivaromania , să nu uitam de unde plecăm și cum arătăm în real life, nemachiate, vulnerabile ?? ?P.S. – singurul „truc” din această poză e că abia am ieșit de la o sesiune de stimulare facială”, este mesajul care insoteste fotografia in care Monica Barladeanu apare nemachiata.

Admiratorii au reactionat imediat si s-au grabit sa-i transmita vedetei mai multe complimente: „Ești frumoasă și așa, deși abia te-am recunoscut”, „Mai puțin plumb pe față, mai ok pentru sănătate”, „Frumoasă oricum”, „Nu te recunosc”, „Ești superbă! Fără machiaj pari mult mai tânără”.