Incredibil! Madonna a reusit sa isi socheze fanii. Glume deocheate pe seama barbatiei lui Donald Trump

Madame X, turneul cantaretei Madonna a debutat recent la New York, in fata unui public de 2000 de persoane. Regina muzicii pop a reusit sa isi socheze fanii cu regulile stricte stabilite in timpul concertului, cat si cu anumite momente descrise drept vulgare.

Spectatorii au fost obligati sa isi puna telefoanele mobile in pungi sigilate imediat ce au intrat in sala de la Brooklyn Academy of Music, unde toate cele 2000 de locuri erau ocupate, potrivit cancan.ro.

Celebra artista s-a lasat asteptata in fata fanilor, motivand ca si-a gasit unul dintre dansatori pe Grindr. In plus, ea a descris una dintre piesele sale “ca si cum te-ai culca cu Mozart”.

Citește și: Legătura nebănuită dintre Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el...

In varsta de 61 de ani, Madonna a mimat masturbarea, a baut cu pofta dintr-o sticla de bere si a facut glume incredibile despre barbatia lui Donald Trump, presedintile Americii. ”Cum se numește un bărbat cu penis mic? Donald Trump!”, a spus Madonna.

“Cred că este important ca femeile să decidă ce fac cu trupurile lor“, a afirmat artista dupa ce a cantat celebra piesa “Papa Don’t Preach”.