INCREDIBIL! Ion Țiriac se REVOLTĂ: „Dupa 25 de ani, să ai vânătoarea…”

INCREDIBIL! Ion Țiriac se REVOLTĂ: „Dupa 25 de ani, să ai vânătoarea…”
INCREDIBIL! Ion Țiriac se REVOLTĂ: „Dupa 25 de ani, să ai vânătoarea...”
Autor:

INCREDIBIL! Ion Țiriac se REVOLTĂ: „Dupa 25 de ani, să ai vânătoarea…”

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi 24, Ion Țiriac, fost jucător profesionist de tenis, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri, s-a arătat indignat de legile statului român.

Omul de afaceri spune că cei care au delapidat statul în ultima perioadă ar trebui să restituie banii și să fie judecaţi la comercial, nu la penal.

„Dupa 25 de ani, sa ai vanatoarea dupa criminali pe care o ai astazi (…), care nu sunt de fapt criminali, niciunul n-ar trebui judecati la penal, ar trebui judecati la comercial, ca sa plateasca.

In primul rand, pe mine m-ar interesa sa iau banii inapoi pe care i-au delapidat – statul si pe mine, platitor de taxe… asta, cu amenda la amenda la amenda, si pe urma vedem noi despre ce e vorba, pentru ca, altfel, trebuie sa platesc si puscaria.

Legea exista in toate tarile lumii asteia, mai mult sau mai putin aplicata, la noi trebuie aplicata legea de la A la Z.

Ce s-ar fi intamplat daca in 1994, ’95, ar fi luat trei din astia? Si in penal, nu in comercial, ca sa se invete? Si le dadea la unul 3 ani, la unul 5 ani, la unul 10 ani? Cati mai erau astazi? Ii numarai pe o mana. Asa, azi este o vanatoare care nu e in regula”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X