Incredibil! Iata de ce NU este bine sa adaugi LAPTE in cafea! Explicatia GESTULUI care iti distruge diminetile

Când alimentele “incompatibile” sunt consumate împreună, există riscul ca nutrienţii să nu se mai asimileze corect. Mai mult, din această combinaţie pot să rezulte substante care provoacă diaree, toxiinfecţii şi cresc riscul de cancer.

Dacă obişnuiţi să adăugaţi lapte în cafea, vă alegeţi doar cu gustul, spun medicii. “Laptele taie din acţiunea stimulatoare a cafelei. Dacă o cafea amară se digeră în 20 de minute, cea cu lapte rămâne şi trei ore în stomac”, adauga prof. dr. Mencinicopschi.

Citește și: Un specialist spulbera miturile! Bautura care poate aprinde scantei in asternuturi

„Băutura se bea fără lapte, de preferinţă îndulcită cu puţin zahăr brun sau cu miere naturală”, scrie prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi in primul volum al cartii „Noua ordine alimentara – Si noi ce mai mancam?”, potrivit click.ro

Explicatia consta in faptul caefectul cafeinei este anihilat de cazeina pe care laptele o contine. Cel mai bine este sa iti consumi cafeaua impreuna cu un pahar de apa!

Cafeaua cea mai buna ramane cea impachetata, nicidecum cea varsata! Cafeaua varsata poate continte mai multe substante toxice si are efecte devastatoare asupra organismului.