Prezentă la Curţea de Apel Bucureşti unde a avut loc un nou termen în procesul în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălarea banilor, Elena Udrea a oferit informații despre Alina Bica, fosta şefă a DIICOT.

„Cu Alina Bica am mai vorbit. Din câte ştiu eu, Alina Bica nu mai calcă în România, nu mai vine în România. (…) De data aceasta, aşa cum v-am spus pe fugă la prima întâlnire, cred că lucrurile se schimbă în bine în justiţie şi cred că am şansa să mă apăr corect şi că argumentele mele, care sunt probate şi în fapt şi în drept, vor fi avute în vedere. Voi participa şi mă voi implica activ în procesele mele de data aceasta, lucru pe care nu l-am făcut înainte ştiind că orice aş face soarta mea era pecetluită. Acum, cred că am o şansă să mă apăr în faţa acestor acuzaţii care s-au formulat împotriva mea, pe vremea când acuzaţiile se făceau aşa de uşor cu un denunţ”, a spus recent fostul ministru al Turismului.

Citește și:

Tot la Curţea de Apel Bucureşti, fostul ministru şi-a exprimat speranţa că dosarul va fi retrimis la DNA:

„S-au pus concluzii în ceea ce priveşte probele administrate în camera preliminară şi cererile şi excepţiile depuse în cameră preliminară. (…) A fost o dezbatere cu argumente, frumoasă, care a durat ceva şi speranţa este că acest dosar se va întoarce din nou la procurori, aşa cum a fost întors în luna februarie de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acest dosar este acela despre care doamna procuror Iorga Moraru a declarat că au fost făcute presiuni asupra dânsei să mă aresteze a treia oară, presiuni făcute de doamna Kovesi. Instanţa a trimis dosarul în februarie înapoi la procurori, pentru că este un dosar prost făcut. Procurorii l-au retrimis la instanţa de judecată, iar speranţa mea este că se va întoarce la procurori şi în urma unei analize serioase şi fără ranchiună vor închide acest dosar la DNA”, a mai spus Elena Udrea.

Citește și:

Reamintim că Elena Udrea a devenit mamă pentru prima dată anul trecut, însă, chiar dacă a avut probleme cu sarcina, fostul politician dorește să repete experiența cât mai curând. Udrea a născut în septembrie anul trecut o fetiță, pe care a botezat-o Eva Maria