evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! După aproape doi ani de la nunta cu Alina, Gabriel Cotabiță a făcut anunțul! „ Am o singură problemă…“

INCREDIBIL! După aproape doi ani de la nunta cu Alina, Gabriel Cotabiță a făcut anunțul! „ Am o singură problemă…“
INCREDIBIL! După aproape doi ani de la nunta cu Alina, Gabriel Cotabiță a făcut anunțul! „ Am o singură problemă...“

INCREDIBIL! Gabriel Cotabiță și soția lui, Alina,  sărbătoresc pe 9 octombrie doi ani de căsătorie, motiv pentru care cei doi au fost invitați într-o emisiune TV, unde au oferit detalii despre relația lor.

“O hârtie nu schimbă nimic. Ne-am luat un apartament. Mai am o singură problemă cu ea, să o învăţ să conducă maşina. Am avut o tendinţă să o pun să conducă şi era cât pe aici să atingă un stâlp, că a spus şi ea hai mă să văd cum este.

Dacă o să vrea ea o să mergem împreună până la sfârşitul vieţii. Eu la ora actuală nu sunt decât în postura să-i mulţumesc Lui Dumnezeu pentru că mă trezesc din pat”, a spus Gabriel Cotabiţă la Antena Stars.

Reamintim că îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară a avut o cumpănă a vieții pe 8 mai 2015. Gabriel Cotabiţă (62 de ani) se afla la hotarul dintre viaţă şi moarte, în urma unui stop cardiorespirator. Cântăreţul făcea exerciţii în sala de fitness a unui hotel, când a căzut secerat. A fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca  în stare gravă, după ce paramedicii l-au resuscitat timp de 20 de minute la sala de sport unde a fost găsit inconştient. A  stat apoi în comă profundă, pe un pat de spital, timp de trei săptămâni.

Artistul mai fost căsătorit în urmă cu aproximativ 20 de ani cu Ioana Nagy, profesoară de limba italiană, cu care are trei fete: Eliza, Aela şi Milena.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X