evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL, dar adevarat! S-a separat de sot in mare SECRET, insa ACUM s-a aflat TOTUL! Drama NESTIUTA a Irinei Rimes

INCREDIBIL, dar adevarat! S-a separat de sot in mare SECRET, insa ACUM s-a aflat TOTUL! Drama NESTIUTA a Irinei Rimes
INCREDIBIL, dar adevarat! S-a separat de sot in mare SECRET, insa ACUM s-a aflat TOTUL! Drama NESTIUTA a Irinei Rimes

Cunoscută pentru piesele sale și considerată una dintre cele mai iubite artiste din industria noastră muzicală, Irina Rimes și-a ferit viața privată de ochii curioșilor. Cu toate acestea, recent, a ieșit la suprafață un episod neplăcut din viața vedetei.

Ceea ce puțini știu despre Irina este faptul că aceasta a fost căsătorită cu Andi, bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Din păcate, Rimeș a divorţat în vara anului trecut după ce a aflat că acesta o înșela. Mai mult, bărbatul şi-a lăsat însărcinată iubita secretă, potrivit Cancan. 

După o bună perioadă de timp alături de Andi, bărbat alături de care a visat că-şi va întemeia o familie şi căruia i-a jurat credinţă veşnică, devenindu-i soţie, Irina s-a confruntat cu neplăceri în viața de cuplu.

Artista a aflat că era înșelată și, mai mult de atât, că iubita amanta soțului său aștepta un copil cu acesta. Din această cauză, Irina Rimeș a hotărât să pună cap mariajului cu Andi. Potrivit informațiilor sursei citate, Andi a avut o aventură extraconjugală cu o rusoaică din Chişinău, pe nume Nica, pe care a lăsat-o însărcinată.

„În ianuarie 2017, Andi s-a cunoscut cu o contabilă rusoaică, pe nume Nica, originară din Chişinău, cu care a început o relaţie încă dinainte de a divorţa oficial de Irina Rimeş. Nica este stabilită în Marea Britanie, unde este contabilă. Cei doi au dus repede relaţia din plan virtual în realitate şi, curând, Nica a rămas însărcinată”

, a declarat o sursă apropiată de-a iubitei secrete a fostului soţ al Irinei, potrivit Cancan.

“Când a aflat că iubita e însărcinată, Andi a dispărut, motivând că alege să renunţe la relaţia cu Nica pentru că nu o iubeşte, că este bolnav psihic şi că el nu-şi doreşte un copil. Tânăra a pierdut copilul când era însărcinată în şase luni şi a încercat să-şi revină după suferinţă”

, a mai precizat sursa respectivă.

„La scurt timp, Andi a revenit la Nica, implorând-o să-l ajute cu bani pentru că are grave probleme financiare şi că nu are ce mânca, pentru că a rămas fără nimic după divorţul de Irina Rimeş, care l-a lăsat cu casa goală. Nica îi cade din nou în plasă şi se întoarce la el, lăsându-se convinsă de promisiunile de amor ale lui Andi.

A rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu gemeni. Când aude vestea îi spune că nu are nevoie de ea şi de copiii ei, aşa că o abandonează din nou. Din cauza suferinţei, Nica pierde unul dintre gemeni şi ajunge la Reanimare, unde se luptă atât pentru viaţa ei, cât şi pentru a bebeluşului nenăscut”

, a încheiat aceasta.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Irina Rimes: “Sunt fascinata de prostituate!” Declaratii socante! Vloggerul the The Link a ramas socat de afirmatiile artistei!

Wow! Uite cu CE rămâne Catrinel Sandu după DIVORŢUL de Gabriel Trifu! S-a ales cu o AVERE FABULOASĂ

Iti amintesti de Alina Vidican? Asa arata ACUM, la mai bine de doi ani de la DIVORTUL de Cristi Borcea – FOTO


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X