Incredibil, dar adevărat!  Jude Law, mare vedetă de la Hollywoo, și soția sa,  Phillipa Coan, sunt extrem de fericiți. Partenera de viață a actorului este însărcinată cu cel de-al șaselea copil. Cei doi s-au căsătorit în 2019, după patru ani de relație.

Incredibil, dar adevărat! Phillipa Coan, psiholog de profesie, cea de-a patra soție a actorului, se pregătește să schimbe din nou scutece. Ultimele declarații  făcute presei din SUA arată că Jude Law este foarte încântat să devină tată.

Jude Law  mai are cinci copii din cele trei relații anterioare și spune că abia așteaptă ca în familia sa ”frumoasă și stabilă”, cu multă bucurie adusă de copiii care devin deja adolescenți, să apară și un bebeluș, potrivit evz.ro.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

„Ador asta. De ce să n-am încă un copil? Am șansa să fiu cu o persoană pe care o iubesc la nebunie. Deci ideea de a avea mai mulți copii este de-a dreptul minunată”, a mărturisit actorul englez.

Reamintim că Law a venit în România la începutul anilor 2000, când în apropierea Brașovului s-a filmat pentru Cold Mountain. În 2003, el a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun actor pentru interpretarea sa din acest film al lui Minghella.

În 2006, Jude Law a fost considerat în topul primilor zece actori de Hollywood, care pot garanta succesului unui film.