Incredibil! Dana Savuica a dezvaluit pentru ce SUMA s-a dezbracat atunci cand a POZAT pentru PLAYBOY

Incredibil! Dana Savuica a dezvaluit pentru ce SUMA s-a dezbracat atunci cand a POZAT pentru PLAYBOY
Incredibil! Dana Savuica a dezvaluit pentru ce SUMA s-a dezbracat atunci cand a POZAT pentru PLAYBOY

Ca orice moda din afara, aceea de a fi vedeta in Romania si a poza nud a intrat repede si pe piata de la noi! Aşadar, revistele cu renume mondial s-au lansat si pe plaiurile mioritice, iar nume sonore din tara noastra au acceptat sa pozeze pentru ele.

Prima romanca care care a pozat in revista lui Hugh Hefner este superba Daniela Savuica! La sfarsitul anilor ’90, vedeta a reusit sa sparga gheata prin aparitia pozelor sale nud in prima editie locala a revistei Playboy.

Vedeta si-a adus aminte de acea perioada a vietii sale si a dezvaluit ca a primit o suma fabuloasa in momentul in care a acceptat sa pozeze pentru revista lui Hugh Hevner si ca si-ar fi putut lua chiar si o casa din banii primiti.

„Nici nu mi-a trecut prin cap. Cei de la Playboy își doreau o vedetă. Voiau femei naturale din cap până în picioare. Americanii s-au bucurat că sunt blondă. Am ajuns acasă, am vorbit cu soțul meu și cu părinții mei. Tata nu prea a fost ok cu ideea ca eu să devin model, voia să fiu diplomat ca și el. Când i-am zis de Playboy, a avut în credere că va fi ceva elegant și decent. Soțul meu a spus că este ok, dar cu jumătate de gură.

Eu am pozat la Chicago, cu un fotograf internațional. Decorul a fost un tribut pentru Marilyn Monroe, care a fost prima vedetă care a pozat în Playboy.

Nu vreau să divulg suma. Suma era bunicică atunci, dar acum s-ar putea să spună: doar atât? Nu, a fost foarte bine din punct de vedere financiar, dar nu asta m-a determinat asta. Pe vremea aceea, cu banii primiți puteam să îmi iau o casă. Au fost vândute 30.000 de exemplare în doar două ore. 100 de exemplare au fost cu semnătura mea, ele s-au dus spre bărbații celebri din România, gen Țiriac”, a declarat Dana la Click!TV Online.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X