INCREDIBIL CUM ARATĂ Loredana la 48 de ani. Artista cu ten perfect și corp de adolescentă. Loredana vorbește despre FRUMUSEȚE

La cei 48 de ani ai săi, Loredana Groza încă mai reușește să atragă asupra sa toate privirile. Chiar dacă are câteva intervenții chirurgicale la față, artista arată perfect și se menține în formă fără prea multe sacrificii. Ea a fost aspru criticată de internauți pentru ultimele imagini pe care le-a postat în mediul virtual, însă nu este deranjată de acest lucru.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Viva!, Lori, așa cum îi spun cei apropiați, a vorbit despre ce trebuie să faci ca să rămâi tânăr.

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta. Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate. Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!”, a explicat Loredana Groza, pentru VIVA!