Incredibil! Cum a scăpat mama Antoniei de depresie! Durerea provocată de pierderea unui părinte nu trece peste noapte, ba chiar se instalează depresia, un duşman din umbră care determină o persoană să se simtă lipsită de valoare. Mulţi caută tratament medical pentru depresie şi fac schimbări în stilul lor de viaţă, iar Denise Iacobescu, mama Antoniei, educatoare de limba engleză, a încercat să treacă peste aceste momente cu ajutorul terapiei cu boluri tibetane.

Calugarii se foloseau de vibrațiile bolurilor produse prin atingere, vibrații care ajută la eliminarea stresului, iar Denise Iacobescu a reușit să scape de această afecțiune psiholoigcă cu ajutorul terapiei cu boluri tibetane. Pe lângă această terapie pe care și-o realizează singură, Denise practică și yoga.

Citește și: Brigitte Bardot, macinata de boala! Cum arata actrita la 85 de ani - FOTO

„Bolurile tibetane le-am descoperit în urmă cu șase luni de zile, când eram cu tata și umblam prin spitale, mă încărcasem foarte mult și eram stresată. Efectiv corpul meu începuse să vibreze, simțeam cum vibra și simțeam nevoia, îmi cerea corpul. O prietenă mi-a luat o chitară, era folosită, asta mi-a cerut corpul. Efectiv ciupeam corzile și vibrațiile de la corzi mă făceau să mă relaxez și între timp am descoperit acele boluri, bolurile tibetane care de fapt vin din India”, a spus mama Antoniei în emisiunea lui Cătălin Măruță.