evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! Cine este NOUA SOȚIE a lui George Soros? Foto în articol

INCREDIBIL! Cine este NOUA SOȚIE a lui George Soros? Foto în articol
INCREDIBIL! Cine este NOUA SOȚIE a lui George Soros? Foto în articol
 INCREDIBIL! Cine este NOUA SOȚIE a lui Soros? Foto în articol! Dacă despre George Soros, economist, activist politic, filantrop și om de afaceri miliardar american originar din Ungaria, în vârstă de 87 de ani, știe toată lumea, despre noua soție Tamiko Bolton, consultant în domeniile educației și sănătății, nu s-a aflat o vorbă.

Prexență discretă și rafinată, Tamiko Bolton este actuala soție a miliardarului cu care s-a căsătorit în urmă cu patru ani. Printre sutele de invitați de la nunta lor s-au numărat și nume celebre. Remarcata a fost aparitia lui Jim Yong Kim și a lui Bono, scrie Business Magazin, citat de evz.ro.

Pentru Soros, care are o avere de peste 20 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, acesta este al treilea mariaj, în timp ce pentru Bolton este al doilea.

Soros se numără printre miliardarii de top. El s-a născut la Budapesta ca György Soros în familia scriitorului evreu Tivadar Soros și în copilărie a supraviețuit Holocaustului evreilor din Ungaria. Tatăl său, entuziast al limbii esperanto, și-a schimbat numele de familie din Schwartz în Soros – cuvânt care în esperanto înseamnă „se va înălța”. În octombrie 2009, averea sa, estimată de revista Forbes, valora aproape opt miliarde de euro.

Soros a devenit celebru în anul 1992, atunci când a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X