INCREDIBIL! Ce PROTOCOL REGAL a mai ÎNCĂLCAT Meghan Markle. Regina va accepta?

INCREDIBIL! Ce PROTOCOL REGAL a mai ÎNCĂLCAT Meghan Markle. Regina va accepta?
INCREDIBIL! Ce PROTOCOL REGAL a mai ÎNCĂLCAT Meghan Markle. Regina va accepta?
Autor:

INCREDIBIL! Meghan Markle, fosta actriță care va naşte în aprilie, anul acesta, a mai încălcat un protocal regal.

Chiar dacă nu se ştiu prea multe detalii despre naştere, s-a aflat că Meghan a angajat o ”doula”, persoană instruită și experimentată, care îndrumă femeia însărcinată în pregătirea pentru naştere.  De asemenea, oferă sprijin înainte, în timp şi după naştere pentru viitoarea mămică.

Se pare că Ducesa de Sussex şi-a dorit foarte mult să aibă o ”doula” alături de ea la naştere, aşa că n-a mai ţinut de faptul că asta nu s-a mai întâmplat de câteva secole la palat.

Reamintim faptul că revista americană National Enquirer a anunțat că soţia prinţului Harry al Marii Britanii ar fi însărcinată cu gemeni, însă soția prințului Harry a dezvăluit recent că este însărcinată în șase luni, urmând să nască la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai un copil.

Deși femeile din familia regală nu au voie să dezvăluie sexul copilului înainte de naștere, sursa citată mai sus susține că fosta actriță americană, în vârstă de 37 de ani, va aduce pe lume două fetițe.

Așadar, vom vedea dacă zvonurile din ultima vreme apărute în presa americană se vor adeveri.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X