INCREDIBIL! Ce l-a determinat pe Ion Cristoiu să slăbească într-un timp scurt. „Am reușit să slăbesc și i-am făcut pulbere…”

INCREDIBIL! Ce l-a determinat pe Ion Cristoiu să slăbească într-un timp scurt. „Am reușit să slăbesc și i-am făcut pulbere…”
INCREDIBIL! Ce l-a determinat pe Ion Cristoiu să slăbească într-un timp scurt. „Am reușit să slăbesc și i-am făcut pulbere...”
Autor:

INCREDIBIL! Ce l-a determinat pe Ion Cristoiu să slăbească într-un timp scurt! În ’94-’95 medicul i-a spus că trebuie să slăbească, dar a reușit într-un timp foarte scurt să slăbească 20 de kilograme. Ceea ce este cu adevărat curios este că o poreclă l-a determinat să facă o schimbare în viața lui.

După ce regretatul Vadim Tudor l-a făcut ”ardei umplut”, jurnalistul Ion Cristoiu s-a pus pe slăbit. Într-o lună a reușit să scape de 20 de kilograme.

”O poreclă a fost ardei umplut, pusă de Vadim. Am reușit să slăbesc și i-am făcut pulbere porecla. Rămân ca o performanță. Am slăbit 20 de kilograme într-o lună. A fost ceva groaznic. Nu vreau să rămân în istoria României prin atâta. M-a durut pentru că mi-a atras atenția că eram gras. Nu eram atât de conștient și m-am uitat în oglindă, m-am enervat și am zis că slăbesc. Una din mistere este să îți ții sub control greutatea, deși e greu”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu, în emisiunea lui Cristache, de la TVR, potrivit România TV.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X