evzmonden.ro Web analytics

Incredibil cât de bine seamănă! Puţină lume ştie cum arată MAMA lui Fuego: “I-am ramas doar eu…” (FOTO)

Incredibil cât de bine seamănă! Puţină lume ştie cum arată MAMA lui Fuego: “I-am ramas doar eu…” (FOTO)
Incredibil cât de bine seamănă! Puţină lume ştie cum arată MAMA lui Fuego: "I-am ramas doar eu..." (FOTO)

Paul Surugiu este în lumina reflectoarelor de aproape 20 de ani. Plecat mai tot timpul în turnee, cântărețul abia mai are timp de viața personală.

Recent, artistul a vorbit despre ce ii lipseste cand este plecat in turneu, departe de casa. Inevitabil, Fuego a adus-o in discutie si pe cea care l-a adus pe lume.

“Cred că am fost născut pentru a fi pe drumuri. Sincer, e un mod de viaţă pe care-l iubesc. N-aş putea sta acasă, fără activitate, perioade lungi de timp. Permanent e agitaţie la mine, multe proiecte și activități și uneori mă mir și eu de unde mai am energie. Dar îmi place asta și altfel n-aș funcționa!

Firește că atunci când sunt departe de casă îmi lipsește liniștea căminului meu, pe care l-am construit în așa fel încât să-mi fie un refugiu plăcut. De vreo câțiva ani, îmi simte lipsa și câinele meu, Simba, un superb Akita Inu, care-i mare figură și care e un prieten de nădejde. Duc lipsa serilor cu prietenii mei apropiați și, firește, a mamei (n.r. Eugenia Surugiu), deși sunt perioade mai lungi în care nu ne vedem.

Oricum, după pierderea tatălui, i-am rămas doar eu și îi mulțumesc mereu, așa cum pot, pentru faptul că m-a crescut temeinic și mi-a oferit o educație aleasă. Nu am cum să uit sacrificiile și nopțile nedormite și parcă uneori mi-e greu să-mi imaginez lumea fără ea. Poate tocmai și de asta, toți copiii trebuie să-și caute și să-și sune părinții, atât timp cât nu e prea târziu!”, a declarat Fuego.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Rău s~a ajuns să umplem media cu al’de Fuego. Penibil tipu’, libidinos, fals, efeminizat, cintaret de mîna a 7.a, Doamne , cum pot fi oamenii atît de proşti !?

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X