Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul romanesc. Impresara intoarce banii cu lopata, are o familie de invidiat, insa viata ei nu a fost usoara tot timpul.

Chiar daca a pornit la drum cu un nume sonor, al mamei sale, si totul parea mult mai usor, se pare ca au existat mai multe guri rele, care nu au ezitat sa o puna la zid.

Numele “Prodan” i-a pus multe piedici

Chiar daca in prezent este cea mai cunoscuta impresara a fotbalistilor, sunt putini cei care stiu care a fost primul job al vedetei.

Anamaria Prodan a fost jurnalist, insa acest job nu a tinut prea mult, tinand cont numele pe care il poarta.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Da, ati citit bine! Numele „Prodan” desi a ajutat-o mult, in alte momente i-a pus si pierdici, insa Anamaria nu s-a lasat si a hotarat sa isi vada de viata ei, asa cum a crezut de cuviinta, informeaza spynews.ro.

Anamaria Prodan a marturisit ca isi aminteste cu drag de perioada in care a fost jurnalista, insa destinul se pare ca a avut alte planuri pentru ea. In ciuda faptului ca i-a placut mult presa, vedeta nu a reusit sa practice aceasta meserie mult timp, mai ales din cauza gurilor rele, care o acuzau ca se foloseste de numele mamei sale.

Anamaria Prodan si-a implinit visul in America

Asadar, Anamaria Prodan a ales sa plece in America, loc in care a hotarat sa isi ia viata de la zero. Pentru ca este o femeie ambitioasa si descurcareata, Anamaria Prodan a reusit sa isi implineasca dorintele, si-a cladit propriul drum si a dus mai departe numele mamei sale.

Impresara si-a facut sotul si copiii mandri, iar acum i-a ramas sa spere ca si micutii sai sa poarte cu mandrie numele pe care il au si sa il duca cu mandrie mai departe.

Am plecat în America, pentru că aici mă legam de numele mamei 

‘Mi-a plăcut foarte mult, mi-a fost uşor pentru că era lumea din care eu făeam parte, erau prietenii mei. Le spuneam că vreau să facem un interviu şi nu trebuia să alerg după ei. Am renunţat să mă fac ziarist de sport pentru că începuseră discuţiile că sunt fata Ionelei şi că m-a dat mama acolo. Apoi am plecat în America, pentru că aici mă legam de numele mamei şi acolo nu mă cunoştea nimeni”, a spus Anamaria Prodan, in cadrul unei emisiuni TV.