Incredibil! Boxer de talie mondială, înjunghiat la trecerea dintre ani. Jorge Barrios, fostul campion mondial WBO la categoria “pană”, în vârstă de 43 de ani,  a fost luat în vizor pentru deposedarea bunurilor personale în timp ce se afla la petrecerea de Revelion. Incidentul s-a consumat într-un local din orașul Cordoba, Argentina, iar acesta a fost înjungiat cu un cuțit de măcelărie. Vedeta sportului mondial a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale, iar starea sa de sănătate este stabilă.

Plină de mâhnire, sora pugilistului Jorge Barrios a povestit cu lux de amănunte drama prin care a trecut fratele său, potrivit mediafax.ro.

Incredibil! Fost boxer de talie mondială, înjunghiat la trecerea dintre ani! El a crezut că este un prieten

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

„Stătea pe scaun, când acest tip l-a îmbrățișat. El a crezut că este un prieten. Apoi l-a lovit cu cuțitul. S-a ridicat, pentru că a crezut că este vorba despre o glumă. Familia a început să țipe când a văzut sângele. Atunci toți și-au dat seama de rănile pe care le avea de la cuțitul de măcelărie. Portofelul și telefonul mobil au fost lucrurile furate”, a povestit sora acestuia, Edith Borrios.

Din fericire, fostul sportiv a reacționat, motiv pentru care nu a fost rănit grav.

Enrique Icardo, autorul incidentului a fost reținut și pus sub acuzare de atac armat.