evzmonden.ro Web analytics

INCREDIBIL! BĂUTURA-MINUNE care este NELIPSITĂ din viaţa REGINEI ELISABETA.

Un produs BANAL, consumat ZILNIC, prelungeşte VIAŢA

INCREDIBIL! BĂUTURA-MINUNE care este NELIPSITĂ din viaţa REGINEI ELISABETA.
INCREDIBIL! BĂUTURA-MINUNE care este NELIPSITĂ din viaţa REGINEI ELISABETA.

Se știe că regina Angliei bea de ceva vreme vin românesc, mai exact de 16 ani de cât prințul Charles i-a adus prima sticlă de vin românesc. De atunci, regina nu mai suportă să bea un alt vin în afară de cel românesc.

Ajunsă la vârsta de 91 de ani, regina Angliei spune că unul din motivele pentru care sănătatea ei este atât de bună se datorează vinului românesc. Regina mamă bea câte un pahar de Fetească Neagră la micul dejun, apoi unul sau două la prânz și după ceaiul de la ora 5 aceasta schimbă vinul roșu din zona Vrancea cu albul de Cotnari. Seara o încheie și mai bine cu câteva cupe de argint cu vin de Murfatlar.

După ce vistieria Angliei a fost puternic afectată de consumul ridicat de vin de către regina Angliei, aceștia au cerut diverșilor cercetători să afle de ce este vinul atât de bun, chiar prelungind viața cu mai mult de 18 ani. Se pare că în urma analizelor s-a constatat că rezultatele sunt uimitoare și că are solul este unul imposibil de reprodus.

Aceștia chiar au afirmat că solul este binecuvântat și că acesta transmite strugurilor diferite energii pozitive.

Sursa: Doctorulzilei.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X