Incredibil! ASA arata Oana Zavoranu in urma cu 16 ani. Fanii au reactionat imediat! – FOTO

Incredibil! ASA arata Oana Zavoranu in urma cu 16 ani. Fanii au reactionat imediat! – FOTO
Incredibil! ASA arata Oana Zavoranu in urma cu 16 ani. Fanii au reactionat imediat! - FOTO

Oana Zavoranu a postat pe pagina sa de socializare o imagine realizata in urma cu 16 ani! Imaginea a starnit un val de comentarii din partea internautilor. 

„Diferență de 16 ani între cele doua poze… care vă place mai mult? Cea din stânga este de acum o săptămână, cea din dreapta de acum 16 ani !♥️”, a scris Oana Zavoranu pe pagina sa de socializare.

„Îmi place foarte mult cum arăți acum, dar și acum 16 ani îmi plăceai foarte mult”, „Ești superbă în ambele poze! Diferența se vede, dar asta nu contează’, ” Super! Ești neschimbată, la fel de frumoasă’, „Nimic nu e diferit, doar zâmbetul’, „Ești neschimbată’, „Nu se vede că au trecut anii”, „Ai fost și ești frumoasă, nicio schimbare în cei 16 ani”, „Ambele. Tu ești frumoasă și plină de farmec”, „Pentru tine timpul s-a oprit în loc”, „Ești la fel”, „Nu te-ai schimbat deloc”, fiind doar o parte din imaginile care au aparut in dreptul fotografiei.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X