INCREDIBIL!  Angela Similea a pierdut TOATĂ AVEREA, iar acum a luat o DECIZIE IMPRESIONANTĂ. Și-a anunțat RETRAGEREA și acum vrea să…

Angela Similea a rămas văduvă în 2011, iar de atunci problemele au început să curgă pentru îndrăgita artistă. A pierdut un apartament din cauza datoriilor, iar recent a pierdut și procesul în favoarea cumnatului, Gabriel Surdu.

Pentru a pune punct acestor greutăți, Angela Similea, în vârstă de 72 de ani, a plecat în America unde își  petrece timpul în preajma strănepoților, așa că pune presiune pe Grace, nepoata ei, de care este foarte atașată, să facă mai repede copii.

Grace are 22 de ani și este o tânără încântătoare, care știe ce vrea de la viață. O contribuție importantă în dezvoltarea ei ca om a avut-o chiar bunica, artista fiindu-i de multe ori a doua mamă.

”Este cea mai importantă femeie din viața mea. Este iubitoare și generoasă. Angela m-a învățat să fiu cinstită, să iert și să muncesc mult pentru viitorul și fericirea mea”, a mărturisit Grace pentru sursa citată, în singurul interviu pe care l-a acordat vreodată despre bunica sa.

Între cele două s-a creat o relație specială. Potrivit apropiaților, artista își dorește un strănepot de la Grace, care este foarte îndrăgostită de o bună perioadă. O încurajează să devină mamă și s-a angajat să-i fie aproape, să o ajute să-și crească bebelușul.