Incident sub teroare în Mureş. O minoră de 17 ani a trăit spaima vieții sale. Ea a fost a fost înjunghiată cu mai multe lovituri de cuţit, într-o farmacie din municipiul Tîrnăveni, judeţul Mureş. Atacatorul este fostul concubin al acesteia, care după ce a agresat-o, şi-a provocat şi lui mai multe leziuni la nivelul gâtului.

Incident sub teroare în Mureş!

Incidentul a fost anunțat la poliție, prin apel la 112, de către o farmacistă, ce a fost martoră la întreaga scenă. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că o tânără de 17 ani din localitate, clienta farmaciei, ar fi fost agresată chiar în interiorul unității de către fostul concubin, un tânăr de 22 de ani. Bărbatul ar fi folosit un obiect înțepător, provocându-i mai multe leziuni la nivelul corpului, după care și-ar fi provocat și lui cu același cuțit leziuni la nivelul gâtului.

Citește și:

Ambii au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, efectuează acum cercetări la fața locului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.