Începe scandalul? Uite ce a postat sora Nicoletei Luciu după ce Andreea Marin a fost atacată de câini!

Începe scandalul? Uite ce a postat sora Nicoletei Luciu după ce Andreea Marin a fost atacată de câini!
Începe scandalul? Uite ce a postat sora Nicoletei Luciu după ce Andreea Marin a fost atacată de câini!
Autor:

După scandalul în care Andreea Marin a fost implicată acum câteva zile, când a fost atacată de haită de câini în zona unde locuiește, „pe fir” s-a băgat Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu. Ei bine, iată ce a postat Iuliana pe Facebook:

Ia uitați-vă ce avem noi aici, un pufos în căutare de familie iubitoare! Daca tot a venit vorba despre acest catel frumos, iubesc animalele de când mă știu- toate animalele, mai ales pe cele fără stăpân. Prezența câinilor fără stăpâni pe străzi, nu este un lucru civilizat, dar nu câinii sunt vinovați! Ei nu se pot castra sau eutanasia singuri. Cu părere de rău o spun, anumiți căini nu pot fi salvați și constituie un pericol real, de aceea trebuie eutanasiați. Dar de aici și până a-i omorî în masă, e cale lungă. Obișnuiam să alerg prin parc și să mă întâlnesc cu tot felul de câini ce păreau agresivi. Nu m-am dotat nici cu spray paralizant, nici cu armă, nici cu bate. Luam cu mine o punguță cu hrană uscată și când ne întâlneam, vorbeam cu ei frumos și le aruncam câteva boabe. Evident, sunam la prietenii cu astfel de adăposturi ca să ii ajutăm. 

Se poate și pașnic. Felul în care ne purtăm cu animalele, ne definește calitatea umană!”.

După această postare, tabloidele au reacționat, și scriu că mesajul Iulianei este cu aluzie la Andreea Marin. Ei bine, dacă este adevărat, este posibil să asistăm la o reacție din partea Andreei și ultimul lucur pe care Iuliana și l-ar dori ar fi o polemica cu „Zâna surprizelor”!

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X