Începe războiul în lumea muzicii! Regina muzicii pop, cântăreaţa americană Taylor Swift,  a pornit o luptă grea cu managerii săi. Și-a invitat fanii să o susțină în această bătălie.

Taylor Swift, regina muzicii pop,  a început o luptă crâncenă cu managerii săi. Cântăreața americană îi acuză pentru că o împiedică să facă un spectacol şi să lanseze un documentar pe Netflix despre viaţa sa.

Îndrăgita artistă a scris ieri, pe blogul său, că Scooter Braun şi asociatul său, Scott Borchetta, exercitau un „control tiranic” asupra sa. Taylor Swift acuză pe cei doi că au spus echipei sale că „nu le este permis să cânte vechile cântece la televiziune” fiindcă „ar fi ca şi cum ar înregistra din nou piesele şi că are acest drept abia anul viitor”. Acest lucru ar putea dăuna evoluţiei sale prevăzută la American Music Awards din luna aceasta, unde va primi premiul de artist al deceniului, informează evz.ro.

Citește și:

„În plus, nu aşa am plănuit anunţul acestei ştiri”, a continuat artista, „Netflix a creat un documentar despre viaţa mea din ultimii ani. Scott şi Scooter au interzis folosirea vechilor mele piese sau extrase din evoluţiile mele pentru acest proiect, mai ales că în film nu sunt menţionaţi şi ei sau Big Machine Records”. „Mesajul pe care mi-l trimit e foarte clar”, a spus Taylor Swift. „Hei, fii o fetiţă cuminte şi ciocul mic”.