Incendiu violent în Capitală. Ce se afla în depozitul care a fost rapid cuprins de flăcări

Incendiu violent în Capitală. Aseară, în jurul orei 23.00, bucureștenii au primit un mesaj de avertizare prin Ro-Alert, după ce un incendiu puternic a izbucnit, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni.

În depozitul cuprins rapid de flăcări erau autoturisme, iar vâlvătaia a cuprins o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Pentru stingerea incendiului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detașamentul Special de Salvatori, două ambulanțe SMURD și o descarcerare. Sunt degajări mari de fum în zonă.

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Ministrul de interne, Marcel Vela, a declarat pentru Digi 24 că incendiul a fost localizat. „Mai erau două-trei focare mici și că totul este sub control, cetățenii să fie liniștiți, nu mai există pericole, incendiul nu se extinde.”

Reamintim de tragicul evenimet de la Colectiv. Recent, șeful DSU a explicat de ce nu a intervenit in ziua tragediei de la Colectiv si a vorbit despre mobilizarea autoritatilor.

Raed Arafat sustine ca s-au folosit 64 de ambulante pentru interventia de la Colectiv, iar „spitalele au reusit sa faca o treaba extraordinara” din punct de vedere al mobilizarii.

Seful DSU, Raed Arafat, sustine ca nu a putut interveni in seara tragediei pentru ca organiza spitalele si discuta cu ministrul.

Bucureștiul a făcut față chiar foarte bine

„Bucureștiul, la Colectiv, în total s-au folosit 64 de ambulanțe, în total, din care 3 cu câte 4 tărgi. Ca cifră, număr, Bucureștiul a făcut față chiar foarte bine. Timpul: avem în 43 de minute, erau angrenate 48 de ambulanțe. Nu (e mult, n.r.)”, a declarat seful DSU la Marius Tucă Show, citeaza Mediafax.

Citește continuarea…