Incendiar! Uite cum s-a terminat cea mai scurtă căsnicie din România! Bianca a spus totul: „Am scăpat de un om violent…”

Dacă cea mai scurtă căsnicie din Dubai a durat 15 munute, România se poate ”lăuda” cu mariajul dintre Bianca Rus și soțul său, Giani. Căsnicia lor s-a terminat într-o lună.

Până acum mariajul lor scurt nu este cu nimic ieșit din comun, ci procesul lor de divorț care a durat aproape un an. Așadar, cea mai scurtă căsnicie s-a finalizat cu cel mai lung proces de divorț

Bianca Rus a povestit de ce mariajul ei nu a durat decât o lună. Cântăreața spune că a divorțat din cauza soțului care a agresat-o, apoi a căzut în patima alcoolului și, mai mult, a fugit cu banii câștigați la nunta lor. De cealaltă parte, încă soțul ei, Giani, susține că Bianca minte și că el este victima.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Divorțul cântăreței Biancăi Rus durează mai mult decât căsnicia pe care a avut-o cu soțul ei. Doar o lună de mariaj și aproape un an de proces. Luna viitoare are loc cel de-al doilea termen în controversatul divorț, iar Bianca s-a decis să dezvăluie și motivele separării. Bianca susține că a fost agresată chiar înainte de nuntă, imediat după ce a suferit intervenția chirurgicală la stomac, potrivit cancan.ro.

“Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă“, declara Bianca Rus.

“Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”, a declarat soțul cântăreței.

Giani mai susține că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare. “De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, încontinuu minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu Bianca și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât“, a mai mărturisit bărbatul.

Bianca îi reproșează soțului că a plecat de acasă cu banii de la nuntă. De cealaltă parte, Giani susține că au împărțit suma strânsă din darul de la nuntă și că de partea ei nu s-a atins. La mijloc încă mai sunt lupte și pentru verighete.

“A spus despre mine că vreau banii, verighetele, că vrea să-mi facă viața amară, să mă omoare“, susține Bianca, iar Giani spune: “Cum să-mi cumpere cineva mie verighete, păi ce bărbat mai eram? Alea sunt plătite de mine, doar că și-a trecut ea numele acolo când număram banii.

– Ce bani să-i fur eu, când ea n-avea una de-un leu. Niciodată. Ea nu producea nimic. Eu am plecat în luna de miere cu banii mei, atât. Banii ei și i-a pus în seif.

– Au rămas la ea banii ei?

– Partea ei, da! Că a împărțit banii. Am luat fiecare jumate, ea și-a lăsat banii acasă și am mers pe banii mei. Dar nu era asta problema, dar măcar un pic de respect, știi? Ce să mai stau cu așa ceva când ea era numai pe interes, încontinuu cerea bani, ea neavând de la părinții ei una de-un leu. Crede-mă, un leu! Eu nu vreau nimic de la divorț, mi-am luat gândul de la tot. Acum s-a legat de mine, n-a vrut să meargă la notar ca să continue cu divorțul, vai, domne, nu vreau să divorțez eu de ea. Ea n-a vrut să meargă la notar.

– Păi, ea zice că tu n-ai vrut.

– Ea zice multe, minte încontinuu. Dacă eu am băgat divorțul, nu era clar că vreau să scap de ea? N-a vrut la notar ca să prelungească, să apară la televizor și să mai ciupească două, trei milioane, cât ia ea. Nu vreau să fac scandal, vreau să scap cât mai repede de ea și de familia aia“.