Incendiar! Divorţul dintre Ileana şi Ion Alexandru Ţiriac a uimit pe toată lumea, dar cine este noua iubită a fiului magnatului i-a lăsat pe mulți fără cuvinte.

Incendiar! Ion Alexandru Ţiriac şi frumoasa artistă s-au despărțit în 2017. în ciuda faptului că au doi copii împreună, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah, juniorulnu a suferit prea tare și are deja o nouă iubită. Se zvoneşte că are o relaţie cu nimeni alta decât tenismena Sorana Cîrstea.

Vineri, după ce s-a aflat că au divorţat, Ileana Lazariuc şi Ion Alexandru Ţiriac au revenit cu un mesaj de confirmare, motivând oarecum alegerea lor.

Incendiar!  Ileana Lazariuc: Nu există secrete sau evenimente picante

Citește și:

„Din dorinţa de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunţăm oficial faptul că am divorţat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre şi am dorit această perioadă de linişte şi discreţie atât pentru noi, dar în special pentru copiii noştri, fără să intervină alte speculaţii şi scenarii fabricate. Deşi nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem şi vom fi o familie unită şi părinţii a doi copii minunaţi. Vieţile noastre vor rămâne în continuare private şi aceasta este singura noastră declaraţie în legătură cu acest subiect. Vă mulţumim pentru înţelegere!”, a scris pe Facebook Ileana Lazariuc.

Citește și:

Fiul cel mare al lui Ţiriac nu a plâns prea mult după ce au divorţat la notar, ba din contră, se spune că şi-ar fi găsit rapid fericirea în braţele unei cunoscute jucătoare de tenis de la noi, mai mică de vârstă cu 14 ani decât el. Vorbeşte lumea prin târg că fata este nimeni alta decât Sorana Cîrstea (29 de ani), care are o avere frumuşică dobândită în acest domeniu, adică peste 6 milioane de dolari.

Se pare că Alexandru Ţiriac ar fi fost prezent la cele mai importante meciuri şi ar fi susţinut-o pe aceasta din tribune. Bineînţeles că nu s-au afişat niciodată împreună, la evenimente sau prin poze, deşi au făcut deja vacanţe frumoase împreună.

Citește și:

Totuşi, apropiaţii nu sunt străini de acest zvon, în anturajul lor se ştie foarte bine că tenismena şi moştenitorul imperiului de milioane de dolari formează un cuplu.

“Ileana e discretă cu viaţa ei. În afară de copii şi de magazinul de haine nu prea are alte activităţi. E clar că e curtată pentru că e o femeie frumoasă şi deşteaptă, însă Alexandru i-a luat-o înainte. Se aude că e cu Sorana. Relaţia nu e de ieri, de azi, ci datează de după divorţ. Sunt sentimente puternice acolo”, au spus surse din anturajul celor doi pentru click.ro.