Incendiar! Pepe si Liviu Varciu si-au distrus frumoasa prietenie din cauza unei FEMEI. Adevarul despre CEARTA care a degenerat intr-un episod violent

Sunt putini cei care stiu ca relatie de prietenie dintre Pepe si Liviu Varciu a luat sfarsit din cauza unei domnisoare celebre pe care amandoi si-o doreau.

Relatia celor doi artisti s-a schimbat radical in urma cu opt ani, cand o simpla cearta a degenerat intr-un episod violent.

”Aflat sub influența alcoolului, Vârciu a văzut negru în fața ochilor, atunci când bunul său prieten s-a dat la fosta lui iubită, Andreea Bododel. Extrem de orgolios, actorul și-a ieșit din fire, fiind gata să se ia la bătaie cu Pepe”, scria ziarul Național in anul 2011.

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

Se pare ca acesta a fost un moment decisiv pentru prietenia celor doi, iar pentru Liviu Varciu nu a fost deloc simplu, dupa cum sustine chiar el.

Am ieșit din relație cu Ionuț (n.r. Pepe) nu ne-am potrivit, m-a consumat foarte tare. L-am cunosccut pe Andrei, mă iubește, mă trezește dimineața frumos. Nu l-am văzut niciodată nervos. defectele astea ale lui… nu bea, nu face alte lucruri, dar îl iubesc așa cum e el. E al meu!”, a declarat Varciu intr-un interviu pentru Antena Stars.