}

INCENDIAR! Motivul pentru care o DANSATOARE cunoscută a apelat la bisturiu

INCENDIAR! Motivul pentru care o DANSATOARE cunoscută a apelat la bisturiu
INCENDIAR! Motivul pentru care o DANSATOARE cunoscută a apelat la bisturiu
Autor:

INCENDIAR! Motivul pentru care o DANSATOARE cunoscută a apelat la bisturiu!

Cristina Pucean, dansatoarea preferată a maneșiștilor, se numără printre vedetele de la noi care au apelat la bisturiu pentru a ajunge la o formă mai atractivă, care să placă publicului. Cristina a suferit mai multe operații estetice pe fiecare parte a corpului sau.

În cadrul unui interviu acordat celor de la Antena Stars, Cristina Pucean nu s-a ferit să spună adevărul. Ea a mărturisit că a apelat la bisturiu pentru că se simțea foarte compexată. Chiar şi aşa, dansatoarea preferată a maneliştilor ştie că trupul ei trebuie menţinut, aşa că ori de câte ori poate merge la sala de fitness.

„Eu chiar aveam nevoie. Mă simţeam foarte complexată de sâni şi de nas. Mi-am făcut operaţie de implant mamar şi operaţie de rinoplastie şi vedeţi şi voi a ieşit un nas perfect. (…) Eu nu prea am timp… Am un iubit, dar ne vedem foarte rar. Îţi mulţumesc că mă înţelegi, ştii tu! Nu îmi place să spun, viaţa mea personală vreau să o ţin secretă”, a spus Cristina Pucean.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X