INCENDIAR! Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu suntem un cuplu…”

INCENDIAR! Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu suntem un cuplu…”
INCENDIAR! Mihaela Rădulescu, despre relația cu Felix Baumgartner: „Nu suntem un cuplu...”
Autor:

INCENDIAR! Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner. De peste trei ani formează un cuplu, iar acum Mihaela Rădulescu a vorbit despre romantismul celebrului sportiv austriac Felix Baumgartner.

În emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația lor.  Printre altele, vedeta a povestit că una dintre ideile romantice pe care Felix Baumgartner le-a avut a fost să o scoată la o shaorma în Elveția.

”La prima întâlnire a fost ceva mișto din care nu am înțeles nimic. Nu eram nici pregătită să mă îndrăgostesc.

Ai să râzi, dar ideea lui cea mai mișto de romantism a fost să mă scoată la o shaorma în Elveția. Nu suntem un cuplu normal, dar îmi place. E un altfel de viață, dar tocmai asta mi se pare frumos.

Când stai toată ziua bot în bot sigur găsești ceva de la care să te cerți. Mai are o calitate fantastică: face curat și spală vasele”, a spus Mihaela Rădulescu.

În aceeași emisiune,diva de la Monaco a explicat cum se înțeleg cei doi bărbați din viața ei și, mai mult, ce o face fericită când se află în preajma lor: ”Se înțeleg ca doi băieți de aceeași vârstă, pentru că Felix nu e așa cum credeți voi, are undeva la 11 ani, în general în viață. Fiul meu are 14 ani, e mai matur. Asta cred că mă face și fericită, mi-am dat seama că îmi place să fiu mamă chiar pentru doi. Mi se pare genial”, a afirmat ea.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X