INCENDIAR! Lavinia Pârva a spus ADEVĂRUL despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu m-aș fi gândit niciodată…”

INCENDIAR! Lavinia Pârva a spus ADEVĂRUL despre căsnicia cu  Ștefan Bănică Jr.: „Nu m-aș fi gândit niciodată…”
INCENDIAR! Lavinia Pârva a spus ADEVĂRUL despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.: „Nu m-aș fi gândit niciodată...”
Autor:

INCENDIAR! Lavinia Pârva a spus ADEVĂRUL despre căsnicia cu Ștefan Bănică jr.: „Nu m-aș fi gândit niciodată…”

Soția lui Ștefan Bănică jr., Lavinia Pârva,  a povestit în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”despre căsnicia cu Ștefan Bănică, despre vacanțe și pasiunile pe care cei doi le au în comun.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani este convinsă că destinul este cel care i-a unit pe ea și pe soțul ei împreună, mai ales că nu și-a imaginat niciodată că se va căsători cu Ștefan Bănică.

„Cred că, dacă doi oameni trebuie să se întâlnească, dacă este menit să fie împreună, atunci așa se va întâmpla. (…) Dacă e vorba despre căsnicia mea, să știi că nu m-aș fi gândit niciodată. Eu, de fapt, am și o vorbă: dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, povestește-i despre ce vei face tu în viitor. Niciodată nu am stat sa programez. Multă lume mă întreabă când voi face un copil. Eu nu știu, nu programez. Las să vină lucrurile firesc, sa vină de la Dumnezeu pentru că eu cred că, daca e dat sa vină ceva, va veni”, spune Lavinia Pârva în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X