Incendiar! Florin Piersic si iubirea sa secreta. Cine ar fi zis? Actorul a reusit sa isi socheze fanii!

Florin Piersic nu s-a ferit sa recunoasca ca intotdeauna a iubit frumosul, asa ca nu s-a tinut departe de frumusetile care au aparut in preajma sa. Celebrul actor a fost un adevarat Don Juan de-a lungul vietii sale, ba chiar a frant multe inimi.

Florin Piersic a fost casatorit de trei ori, cu superbele actrite Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok!

Cu toate ca si-a jurat iubire eterna, actorul a dezvaluit ca a calcat stramb de multe ori in timpul casniciilor.

In timpul mariajului cu Anna Szeles, Florin Piersic s-a iubit nebuneste cu Gabriela Werner, femeia care i-a fost amanta timp de noua ani.

Citește și: Drama unui celebru actor. Regizorul Ricky Dene Gervais este devastat: „Cel mai dulce suflet pe care l-am cunoscut vreodată...”

Florin Piersic a recunoscut, de cate ori a avut ocazia, ca nu a fost usa de biserica in timpul casniciilor. Asta s-a intamplat si in cazul Gabrielei Werner, femeia cu care a reusit sa aiba cea mai lunga relatia extraconjugala.

Florin Piersic, iubirea nu ține cont de vârstă

In ciuda faptului ca intre cei doi era o diferenta de varsta de 17 ani, sentimentele puternice nu au mai tinut cont de nimic, iar Gabriela avea sa ii devina iubita lui Florin Piersic in 1974, an in care actorul s-a despartit de Tatiana Iekel.

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a declarat fosta iubita a lui Florin Piersic, potrivit Fanatik.

Chiar daca pareau un cuplu desprins din filme, Florin Piersic si iubirea sa secreta, Gabriela Werner, a dezvaluit ca a luat decizia pe care a considerat-o corecta la vremea aceea. In urma unei fotografii aparute pe pagina sa de socializare, in care apare in compania lui Florin Piersic, actrita a fost asaltata de comentariile internautilor, care sunt de parere ca cei doi erau extrem de potriviti impreuna.

“Daca ramaneam cu el, era vai de vietisoara mea…nu trebuie sa crezi in pomii fructiferi, ca ei impart fructele tuturor…Era un diavol frumos. Eu aveam 26 de ani, el 43. Astazi are 80 si este la fel de chipes”.