Incendiar! Cum arăta Brigitte Pastramă după gratii! Atenţie, e de nerecunoscut! Foto în articol

Chiar dacă acum este una dintre cele mai mai controversate femei din showbiz-ul românesc, soția lui Florin Pastramă nu este ușă de biserică. Ea a făcut și pușcărie. Uite cum arăta vedeta după gratii.

În 2003, după ce a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt, Brigitte a fost arestată pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Atunci, bruneta împreună cu alţi complici l-a sechestrat în birou  pe unul dintre administratorii afacerilor sale care îi datora o sumă mare de bani. Ce a fostBărbatul a ieşit de acolo bătut crunt.

Citește și: De necrezut! Ce face Brigitte Sfăt pentru a câștiga mai mulți bani. Lucrează la...

“Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă”, povestea în urmă cu ceva vreme Brigitte Sfăt.

Brigitte aplătit pentru faptele sale și a stat după gratii doi ani, când a fost eliberată din Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Timişoara, ea arăta la fel ca o vedetă de la Hollywood: cu o fustă mini de blugi, un corset şi o haină de blană cu imprimeu leopard.

Din nou liberă, Brigitte a vrut să înceapă o viaţă nouă, a început să-şi schimbe look-ul uşor, uşor şi a realizat un set de fotografii provocatoare cu care a înnebunit toată România, informează spynews.ro.