Incendiar! În ciuda faptului că nu mai are 20 de ani, Adelina Pestrițu dovedește că are trăsături de adolescentă. VedetaTV a postat recent pe contul personal de socializare o imagine cu ea în dormitor, fiind nemachiată, dar cu un ten impecabil!

Adelina Pestrițu are întotdeauna un look impecabil. Fotomodelul este mereu aranjată și nu îi scapă nici un detaliu. Tânăra mămică are propriul video blog în care publică destul de des filmulețe despre diferite secrete ale frumuseții. De data aceasta, soția lui Virgil Șteblea le-a arătat admiratoarelor cum este de fapt tenul său după demachere.

Citește și:

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară și au fost pe măsură. Sute de internauți au complimentat-o pe brunetă și i-au spus că arată superb, chiar și fără machiaj.

„Tare frumoasa fără machiaj, parerea mea”, i-a scris o admiratoare vedetei.

Reamintim că Adelina Pestrițu a făcut dezvăluiri care aruncă în aer lumea mondenă. Ea a renunțat de mult timp la podium, iar acum este antreprenor. Din acest lucru, vedeta reușește să câștige extrem de mulți bani.

„Da, se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă, îţi poţi pune economii deoparte, îţi poţi permite să achiţi o rată, să-ţi cumperi ce îţi doreşti, dar în aceeaşi măsură cheltuielile sunt tot pe acolo. Viaţa aceasta de antreprenor implică foarte mult. Întreţinerea este de la un anumit punct solicitantă, când tu de dimineaţă şi până seara trebuie să fii ca şi scoasă din cutie. Practic ăsta este jobul meu. Dacă nu sunt scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brand-urile să nu mă mai caute să le reprezint. Pentru că imaginea, ceea ce eu acum vând, trebuie să fie curată, atent analizată şi întreţinută. Eu muncesc foarte mult la asta, incusiv la articolele pe care le scriu, la întâlnirile pe care le am”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Adelina