}

Incendiar! Andra, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre problemele din CĂSNICIE: „Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie…”

Incendiar! Andra, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre problemele din CĂSNICIE: „Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie…”
Incendiar! Andra, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre problemele din CĂSNICIE: "Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie..."

Invitata in studioul de la Kiss FM, Andra a vorbit deschis despre problemele din casnicii: batai si relatii extraconjugale. Artista a marturisit ca in casnicia sa nu se pune problema de asa ceva, asta pentru ca nici sotul ei, Catalin Maruta, nu este de acord cu violenta domestica. 

Se pare ca singurul lucru pe care Maruta l-ar putea face, iar cantareata nu ar putea sa-l treaca cu vederea, este inselatul:

“Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat, și atunci poți trece peste orice, asta dacă îți dorești cu adevărat ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc dacă ai copii cu acel om, treci peste niște lucruri, eu aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc, așa văd în momentul ăsta, nu știu, eu nu am trăit.

În cazul în care o femeie este bătută, este clar că nu mai este vorba de dragoste. Ce mi-ar putea face mai rău Cătălin este să mă înșele. De bătaie, nu încurajez femeile să stea într-o relație, în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim”, a mărturisit Andra, potrivit Cancan.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Îndrăgostiții sunt peste tot împreună și se consideră norocoși și împliniți. Mai mult, David și Eva, cei doi copii ai lor, îi fac să plutească de fericire.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X