Încă un DIVORȚ ZGUDUIE lumea mondenă din România! Și-au spus ADIO după o căsnicie de doi ani și jumătate! „Din păcate…”

Încă un DIVORȚ ZGUDUIE lumea mondenă din România! Și-au spus ADIO după o căsnicie de doi ani și jumătate! „Din păcate…”
Încă un DIVORȚ ZGUDUIE lumea mondenă din România! Și-au spus ADIO după o căsnicie de doi ani și jumătate! „Din păcate...”
Autor:

Încă un DIVORȚ ZGUDUIE lumea mondenă din România! Daniel Onoriu, nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă, și soția sa, Isabela, au divorțat, după un mariaj de 2 ani și jumătate. Vestea a fost dată pe internet chiar de pilotul de raliuri.

„S-a terminat și de data asta, nu știu ce să zic, probabil că și eu sunt vinovat pt asta dar am încercat să fiu mai bun și să învăț din greșelile trecutului. Eu cred că în ultimii 2 ani și jumătate am fost cea mai bună variantă a mea în relația pe care am avut o cu soția mea dar din păcate ceva nu a mers și vă spun că divorțăm. Spun doar ceva pt că nu vreau să detaliez pt că nu are rost.

Îți mulțumesc pt clipele frumoase dragă Isabela, eu m-am străduit să ai clipe frumoase în acești ani și îți doresc să ai parte de tot ce e mai frumos și mai bun pe lumea asta…Adio!!!” a scris Daniel Onoriu, pe Facebook.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X