Încă un artist este ACUZAT DE PLAGIAT |VIDEO

Încă un artist este ACUZAT DE PLAGIAT |VIDEO
Încă un artist este ACUZAT DE PLAGIAT |VIDEO
Autor:

Melodia „Bailando”, interpretată de Enrique Iglesias face și acum  furori în cluburile din lume. Cu toate acestea a primit o lovitură grea din cauza piesei care distrează pe toată lumea la petreceri.

Cristian Escuti şi German Schulz afirmă că single-ul „Bailando” reprezintă de fapt o copie a piesei lor „Quiero Bailar Contigo”, înregistrată în 2009 şi propusă ulterior, în 2012, directorilor de la Sony Music, potrivit Mediafax.

Cristian Escuti şi German Schulz spun că ritmul, linia melodică, versurile şi corul din refrenul piesei lui Enrique Iglesias au fost preluate din cântecul lor.

„Bailando” este un cântec înregistrat de cântăreţul spaniol Enrique Iglesias pentru cel de-al 10-lea album de studio al său, „Sex and Love”, apărut pe piaţă în anul 2014. Versiunea originală a piesei, înregistrată în limba spaniolă, reprezintă o colaborare a cântăreţului spaniol cu artiştii cubanezi Descemer Bueno şi Gente de Zona.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Imi place si melodia “Quiero Bailar Contigo”, dar as dansa pe cea a lui Enrique…probabil nu ma pricep prea bine, dar mie mi se par diferite. Poate vor ajunge la o intelegere, pentru ca eu vreau sa aud Bailando la radio…in continuare.

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X