Încă o REACȚIE DURĂ a lui Radu Banciu: ”A FOST UN MILOG de înaltă clasă…”

Încă o REACȚIE DURĂ a lui Radu Banciu: ”A FOST UN MILOG de înaltă clasă…”
Încă o REACȚIE DURĂ a lui Radu Banciu: ”A FOST UN MILOG de înaltă clasă...”
Autor:

Radu Banciu a avut încă o reacție dură la adresa politicienilor. Realizatorul TV a comentat în ediția de aseară a emisiunii ”Lumea lui Banciu” candidaturile la funcțiile de conducere din Congresul de sâmbătă și în acest context i-a dedicat câteva minute lui Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD care se pregătește să își piardă funcția, potrivit b1.ro.

„Secretatarul general adjunct al PSD, care va rămâne fără funcție peste câteva zile, Codrin Ștefănescu, cel pe care îl făcea handicapat mental Corneliu Vadim Tudor în urmă cu câțiva când îl dădea afară din partid, iar acesta se lăudă că nu, a demisionat el. Asta așa ca să nu se uite. Codrin Ștefănescu a fost un milog de înaltă clasă, care nu a făcut altceva decât sluj pe la ușile partidelor politice.

La un moment dat s-a nimerit să ajungă în PSD, dar după ce a hălăduit prin alte locuri rău famate, între care și vestitul PRM. Unde Corneliu Vadim Tudor și-a bătut joc de el în stilul caracteristic, dar, aș spune, meritat, cinstit. Vadim Tudor acum că nu mai poate să ne răspunde a devenit un personaj aproape acceptabil la scara politicii românești”, a comentat Radu Banciu.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X