“România Balneară”, cea mai mare campanie de susținere a industriei de profil se va desfăşura între 15 martie şi 30 noiembrie.

Secretarul general al Organizației Patronale a Turismului Balnear, Ioana Mariana, a precizat că proiectul cuprinde două inițiative: campania de promovare și un studiu de piață al acestui sector, cu scopul de a face cunoscută unui public cât mai larg beneficiile stațiunilor balneare.

”Practic noi asta ne propunem cu această iniţiativă: să aducem mai mulţi turiști în stațiunile balneare. În primul și în primul rând, să comunicăm despre factorii naturali de cură, cu ce ajută. Indiferent dacă vii într-o staţiune balneară pentru tratament sau vii pentru prevenţie, vii pur şi simplu să te simţi mai bine, să te odihneşti.
Evident ne adresăm şi oamenilor care sunt bolnavi şi care ar putea să facă un tratament balnear, care este mult mai puţin invaziv şi, totuşi, în acest moment optează pentru alte tratamente din medicina alopată” a precizat Ioana Marina.

Citește și:

Campania va cuprinde, între altele, un festival de artă și folk, care va avea loc la Băile Tușnad. Ulterior organizatorii își propun să organizezi astfel de festivaluri în cât mai multe stațiuni, pentru atragerea tinerilor, dar și pentru promovarea culturii prevenției.

Sursa: RADOR