Ar fi trebuit să fie o zi fericită, cu șampanie, flori, cadouri, tort și prieteni. Se pare că Bianca Drăgușanu nu a avut parte din nimic din toate aceste lucruri.

Invitată chiar de ziua ei de naștere la emisiunea Teo Show, la Kanal D, vedeta a izbucnit în lacrimi. I-a povestit lui Teo că trece prin momente grele. Bianca s-a certat cu soțul său, Alex Bodi, din cauza unei fotografii provocatoare pe care a publicat-o pe Instagram.

Prezent și el în platou, Alex Bodi a spus că cearta între ei „pornește de la mândrie, orgoliu, în ultimul timp sunt și niște factori externi. Acum mă simt și puțin aiurea. Nu pot să spun că am fost forțat, dar nu vreau să vă pun intr-o postură proastă. Nu ne justificam, asta e vorba Biancăi, doar că neclaritățile și neînțelegerile noastre sunt cauzate de multe ori si din cauza mea. De cele mai multe ori e vorba de faptul că nu se poate trece peste trecut”.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Aceasta a mai spus că „i-am propus să avem un nou început. Noi inceputuri am avut, e a șaptea sau a opta oară când ne certam sau pretindem că ne-am despărțit. Nu are rost să mintim, dar nici nu vrem ca la fiecare altercație sau despărțire să înștiințăm lumea. Am decis un pic să nu mai vorbim despre viața noastră personală”.

Bianca Drăgușanu a vrut ca Alex Bodi să își ceară iertare în direct, la televizor

Bianca a pretins scuze publice de la soțul său. „Eu cred că trebuie să își ceară iertare în fața mea, în fața mamei mele, să își asume că a greșit, sa spună că eu nu i-am greșit niciodată și să spună că este mândru de mine.”

„Deci lucrul ăsta voiam să îl evit în public. Nu am cum să o fac. Da, față de mama ei mi-aș putea cere iertare pentru anumite lucruri pe care le-am spus, dar comportamentul meu și comportamentul dânsei față de mine nu are niciun fel de scuză. Față de Bianca mi-am cerut și ieri scuze, deci nu sunt un om orgolios într-un sens prost. Faptul că sunt aici demonstrează că nu am orgoliu și nu vreau să fac contre”, a spus Alex Bodi.

După cearta celor doi în direct, ne putem aștepta la o nouă despărțire?