In compania milionarilor. Dacă îți place sau îți permiți să te cazezi la unele dintre cele mi scumpe hoteluri din din Europa îți prezentăm un top al acestora.  Fie că vorbim de Italia cu cafenelele unde poți servi un espresso de cea mai bună calitate, de o vizită în Parisul unde poți savura celebrele produse de patiserie, în timp ce admirăm Sena, o plimbare cu vaporul pe Dunăre și peisajele de-a dreptul uluitoare pe care le oferă Budapesta, ori frumusețile și palatele Londrei, Europa rămâne una dintre cele mai căutate și vizitate destinații.

Ei bine, când vorbim despre călătorii, există două categorii de persoane: cei care călătoresc mai mult pentru experiența în sine și aleg vacanțele low-cost și cei care atunci când pleacă într-o excursie în străinătate nu se uită la bani.

Citește și: Dacia dezvăluie online primul său showcar electric

Dacă vă încadrați în cea de a doua categorie, ei bine, v-am alcătuit o listă cu top 10 cele mai luxoase hoteluri din Europa. Pregătiți?

  1. La Réserve Paris Hotel and Spa – celebrul hotel din Paris, situat chiar lângă Champs-Élysées. Pentru o noapte de cazare în acest minunat loc, veți scoate din buzunare 903$.
  2. The Lanesborough – pentru o noapte de cazare în celebrul hotel din vecinătatea Palatului Buckingham veți plăti aproximativ 650 de dolari pe noapte
  3. The Connaught – un alt celebru hotel din Londra, situat lângă Hyde Park, vă va face să scoateți din buzunare aproximativ 600 de dolari pentru o noapte de cazare.
  4. Grand Hotel Tremezzo – pentru o noapte de cazare în Como, Italia, veți plăti 560 de dolari
  5. Tot în Italia se află și The Gritti Palace. Dacă alegeți să stați în acest hotel de lux din Veneția veți achita 639 de dolari pentru o noapte de cazare.
  6. Să stai într-un palat? Ei bine, în Budapesta acest lucru este posibil datorită faptului că celebrul laț hotelier, Four Seasons, a transformat celebrul palat într-un hotel. Pentru o noapte de cazare aici, trebuie să plătiți aproximativ 370 de dolari.
  7. K. Place Firenze – pentru a petrece o noapte de neuitat în celebrul hotel din Florența veți plăti circa 400 de dolari.
  8. Hotel 41 – Se pare că cele mai multe hoteluri de lux se află în Londra. Astfel o noapte la celebrul Hotel 41 costă în jur de 460 de dolari.
  9. The Milestone Hotel & Residences – o camera în faimosul hotel din Londra costă aproximativ 350 de dolari/ noapte.