În 2014, Andreea Bălan trecea printr-o despărțire cu scandal de Keo, fostul său iubit. Până în urmă cu câteva săptămâni, cântăreața părea că trăiește, în sfârșit, o viață de vis.

Vestea divorțului de soțul său, George Burcea, a apărut aproape din senin. Cei doi păreau că au tot. Două fetițe superbe, cariere înfloritoare, o casă de vis.

Toată lumea a sperat că cei doi vor rămâne împreună. În 2016, însă, chiar la începutul relației celor doi, Carmen Harra a prezis divorțul Andreei Bălan de George Burcea.

În emisiunea „Agentul VIP”, Harra a vorbit despre predicțiile pe care le-a făcut în urmă cu patru ani. „În 2016 m-a întrebat cineva, chiar erau la începutul relației. Și prima mea reacție: este o relație care este condamnată la ceva care nu o să meargă, este o relație de scurtă durată.”

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

 

„Andreea Bălan nu este compatibilă energetic cu George Burcea”

Carmen Harra a mai declarat că, din punct de vedere energetic, Andreea nu este compatibilă cu George. „Ea este cea care va hotărî să pună un punct foarte curând acestei relații, dar vor avea doi copii. Exact asta s-a întâmplat, a avut acești doi copii, dar relația nu avea cum să continue și cum să supraviețuiască pentru că ei doi, din punct de vedere energetic, nu erau compatibili.

Incompatibilitatea asta și-a spus cuvântul la un moment dat între ei doi și și l-a spus destul de repede. Și nu cred că se poate face nimic la ora actuală, decât să găsească o soluție să crească acești copii împreună, să aibă și tată și mamă și să se înțeleagă între ei, să rămână prieteni. Probabil asta este tot ceea ce rămâne de făcut”

Harra a mai spus că, peste doi ani, Andreea va parte de o nouă dragoste, cineva „diferit de aceste personaje care au trecut prin viața ei. Și îi va aduce echilibru”.