Impresionant! Regina Elisabeta atinge azi un record istoric!

Impresionant! Regina Elisabeta atinge azi un record istoric!
Impresionant! Regina Elisabeta atinge azi un record istoric!
Autor:

Regina Elizabeth a II-a, care a urcat pe tron la vârsta de 25 de ani, într-o perioadă în care Marea Britanie nu îşi revenise încă de pe urma distrugerilor produse de Al Doilea Război Mondial, va intra în istorie, miercuri, devenind monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria regatului britanic.
În jurul orei locale 17.30 (19.30, ora României, n.r.), Elizabeth a II-a, care, la vârsta de 89 de ani, este în acelaşi timp şi cel mai vârstnic monarh al Marii Britanii, va depăşi precedentul record de longevitate în fruntea ţării – 63 de ani, 7 luni, 2 zile, 16 ore şi 23 de minute – care a fost stabilit de stră-străbunica ei, regina Victoria, scrie Mediafax.
Cu această ocazie, premierul britanic David Cameron i-a adus un omagiu reginei Elizabeth a II-a.
„De-a lungul ultimilor 63 de ani, Maiestatea Sa a fost o stâncă de stabilitate într-o lume aflată într-o continuă schimbare, iar altruismul ei şi simţul datoriei i-au adus multă admiraţie nu doar în Marea Britanie, ci pe tot globul”, a spus David Cameron.
„Trebuie să sărbătorim astăzi recordul ei extraordinar, ca şi buna cuvinţă şi demnitatea cu care a condus ţara noastră”, a adăugat premierul britanic.
Apropiaţii reginei spun că Elizabeth a II-a nu acordă o importanţă prea mare acestui record, despre care spune că reprezintă „doar ceva mai mult” decât faptul că a avut o viaţă lungă.
a

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X