evzmonden.ro Web analytics

IMPRESIONANT! Razboinicul Stefan de la “Exatlon” a fost numit EROUL ZILEI. Uite ce a reușit să facă concurentul

IMPRESIONANT! Razboinicul Stefan de la “Exatlon” a fost numit EROUL ZILEI. Uite ce a reușit să facă concurentul
IMPRESIONANT! Razboinicul Stefan de la “Exatlon” a fost numit EROUL ZILEI. Uite ce a reușit să facă concurentul

IMPRESIONANT! Razboinicul Stefan de la “Exatlon” a fost numit EROUL ZILEI. Concurentul a adus punctul decisiv in meciul de aseara contra Faimosilor.

Ştefan Ionuţ Floroaica este unul dintre cei sexy “războinici“ de la Exatlon. Pe parcursul concursului el a reuşind să atragă atenţia, atât prin fizicul său bine lucrat, cât şi prin capacităţile sale de concentrare şi dexteritate.

După emisiunea de aseară, Ștefan poate fi declarat eroul zilei, fara dar si poate, dupa victoria de aseara de la “Exatlon”, cand Razboinicii i-au infrant pe Faimosi cu scorul de 10 la 7. In varsta de doar 25 de ani, sportivul este as-ul din maneca al echipei sale, cel care aduce de fiecare data puncte importante, chiar decisive, asa cum s-a intamplat si in jocul de aseara cand premiul dublu pus l-a bataie i-a motivate pe Razboinici sa dea totul in teren si sa lupte pana la ultima picatura de energie.

Participand frecvent la maratoane si practicand un sport mai putin cunoscut publicului din Romania, skandenberg, fiind declarat nu de putine ori campion, acesta s-a remarcat la “Exatlon” prin echilibru, abilitati de strateg, dovedindu-si forta si agilitatea in numeroasele dueluri cu membrii echibei Faimosilor. O fratiune de secunda i-a fost de ajuns lui Stefan aseara, in duelul sportiv cu Catalin Cazacu, pentru a a duce victoria mult asteptata.

“Mi-am ascultat echipa, i-am auzit cand ma coordonau si m-am grabit sa dau cu piciorul in minge; astfel, am castigat! Am mizat pe totul sau nimic!”, a spus Stefan aseara.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X