evzmonden.ro Web analytics

IMPRESIONANT! Cum arată casa unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Maestrul are o vilă pe măsură

IMPRESIONANT! Cum arată casa unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi.  Maestrul are o vilă pe măsură
IMPRESIONANT! Cum arată casa unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Maestrul are o vilă pe măsură
Autor:

IMPRESIONANT! Cum arată casa unui BUCĂTAR CELEBRU de la noi. Unul dintre cei mai îndrăgiţi maeştri bucătari din televiziune deține o vilă în afara Bucureştiului!

Este vorba de HoriaVarlan, care a fost construită conform dorinţelor sale, cu două bucătării. Prima a fost făcută astfel încât să simtă că este stăpân peste toate ustensilele şi ingredientele, mai ales că acolo filmează show-ul “În bucătărie cu Horia Vîrlan”, iar a doua a fost cănstruită special pentru soţia lui.

“Are patru dormitoare, e o casă primitoare, nu foarte mare, dar nici foarte mică. În această casă locuiesc împreună cu soţia mea, iar copiii au propriile camere şi pot veni oricând să stea aici”, a povestit el în exclusivitate pentru Click!.

În oaza sa de linişte, acolo unde se retrage după o zi plină, maestrul bucătar conviețuiește şi cu alţi “chiriaşi” patrupezi, adică doi căţei, Ralph şi Hugo, dar şi 5 pisoi care se numesc Capone, Bety, Red, Richard şi Sisi.

Richard, cel din fotografie, va împlini în curând 17 ani şi este cel mai bătrân  dintre prietenii necuvântători ai vedetei de la Prima TV. Animăluţele au un spaţiu al lor, amenajat tot de Vîrlan. Există şi o terasă mare şi primitoare. Tot maestrul-bucătar a amenajat şi curtea, însă spune că mai are multe de făcut pe afară, pentru a fi totul pe placul său. În curte are foişor şi un grătar, pentru că familia lui e mare fan al acestui gen de preparat.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X