evzmonden.ro Web analytics

IMPRESIONANT! Ce scrie PRESA internațională, despre fostul Principe Nicolae

IMPRESIONANT! Ce scrie PRESA internațională, despre fostul Principe Nicolae
IMPRESIONANT! Ce scrie PRESA internațională, despre fostul Principe Nicolae

IMPRESIONANT! Presa internațională a relatat cu lux de amănunte înmormântarea ultimului Rege al României, publicând articole impresionante despre acest subiect. Pe lângă solemnitatea adusă Majestății sale Regele Mihai, jurnaliștii britanici l-au adus în prim plan și pe fostului Principe Nicolae, despre care se spune că „a cucerit inimile românilor” după înmormântarea bunicului său.

Ziarul britanic DailyMail scria într-un articol despre Principe Nicolae. Ei îl descriu drept nepotul britanic înstăinat al ultimului monarh al României care a cucerit inimile românilor, după ce a fost alungat de Familia Regală în urma unui scandal sexual”.

Jurnaliștii britanici spun că în timpul ceremoniilor, „toți ochii” erau ațintiți asupra lui Nicholas Medforth-Mill.

Mama sa este cea de-a doua fiică a Regelui Mihai, Principesa Elena a României, care s-a căsătorit cu Robin Medforth-Mills, profesor de geografie la Universitatea Durham.

Fostul Principe Nicolae era pe locul trei în ordinea succesiunii la tron, însă a fost exclus după ce o fostă iubită a declarat că fostul Principe este tatăl copilului său.

S-au scris atatea despre moartea Regelui Mihai, dar cel mai important AMANUNT abia ACUM s-a aflat! Membrii Casei Regale sunt din noi in centrul atentiei!

Arșinel, declarații DUREROASE. Ce regretă MARELE ACTOR

Impresinați, publicația compară logodna dintre fostul Principe Nicolae și Alina-Maria Binder, cu cea dintre Prințul Harry și Meghan Markle.Mai mult, aceștia susțin că popularitatea cuplului, care se va căsători anul viitor, „ar forța rudele să-l reprimească în familie”.

“Nicolae a devenit foarte popular”, a spus pentru Marlene Eilers Koenig, istoric american care l-a cunoscut pe Regele Mihai.

În același articol, Jurnaliștii de la DailyMail au amintit și de momentul în care fostul Principe și-a dorit să-și vadă bunicul pe patul de moarte, iar familia lui s-a opus.

Sursa: Daily Mail

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Soțul Magdei Vasiuliu a cerut AJUTOR pe internet! ”Este urgent și foarte important pentru Vlad!”

Cezara Dafinescu: „Am fost și SOȚIE, și AMANTĂ”

Mărturii cutremurătoare. Dani Oțil s-a DESTĂINUIT: ”O să mă urmărească toata viața…”

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X