IMPRESIONANT! Cătălin Măruță a povestit un episod INCREDIBIL din viața lui: „ Voiam foarte tare să fiu…”

IMPRESIONANT! Cătălin Măruță a povestit un episod INCREDIBIL din viața lui: „ Voiam foarte tare să fiu…”
IMPRESIONANT! Cătălin Măruță a povestit un episod INCREDIBIL din viața lui: „ Voiam foarte tare să fiu...”
Autor:

IMPRESIONANT! Cătălin Măruță a povestit un episod INCREDIBIL din viața lui: „ Voiam foarte tare să fiu…”

Pentru că era foarte tânăr atunci când a plecat de la Târgu Jiu, Cătălin Măruță nu a simțit lipsa confortului ce predomina în camera căminului de nefamiliști, unde a locuit o bună perioadă de timp alături de cel mai bun prieten al său.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, prezentatorul TV a spus povestea din spatele unor locuințe care au contat enorm pentru el și care au fost sursă de inspirație, nu un disconfort.

„Când am venit în București, stăteam într-un cămin de nefamiliști, undeva la Vitan, la Bobocica, un cămin unde mai stăteam cu un prieten în cameră. Îmi aduc aminte canapeaua, care era, de fapt, patul nostru. Era din metal, cu o saltea peste! Asta era canapeaua din căminul de nefamiliști. Cred că la 20 de ani nu te doare absolut nimic și atunci când îți dorești ceva, nu cred că mai contează absolut nimic. Voiam foarte tare să fiu în București și cred că asta a contat foarte mult”, a povestit prezentatorul TV.

După ce a câștigat primii bani din televiziune, Cătălin Măruță s-a mutat într-o garsonieră care a fost sursa de inspirației pentru prima lui emisiune TV, „Tonomatul DP2”.

„Am stat destul de mult timp în garsoniera aia și a fost, cred, unul dintre locurile unde m-am simțit extraordinar. O poveste foarte interesantă: atunci când mi-am renovat garsoniera, țin minte că au fost nopți în care pur și simplu voiam să dorm acolo și să fiu acolo. Cu toate că aveam în geam folie, pentru că încă nu veniseră geamurile. Dormeam pe o saltea, pentru că era casa mea, era locul meu, și-mi plăcea foarte tare”, ne-a mai spus Măruță Acolo, în garsonieră, și-a încheiat „cariera” de designer de interior.

„Întotdeauna, oriunde te muți sau în locul în care stai vrei să-ți pui amprenta, pentru că este locul în care tu locuiești. Când am stat la garsonieră chiar am avut niște idei creative. La un moment dat, îmi aduc aminte că am creat un zid, am vrut să fie vișiniu tot. Era o culoare atât de puternică, încât te durea capul când intrai în cameră, așa că a doua zi nu am făcut altceva decât să-l rog pe meșter să mai ia două găleți de vopsea albă și să încercăm să schimbăm puțin atmosfera”, a încheiat amuzat prezentatorul emisiunii ”La Măruță”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X